A la carte

Geniet van onze dagelijkse verskeuken. Ontdek onze weekmenu’s.

Dagsoep of voorgerechten

Dagsoep € 6
Huisgemaakte garnaalkroketten met handgepelde garnalen (2 stuks) € 20
Carpaccio van kort gebakken steak met lentesalade € 20
Salade Van witte en groene asperges met St-Eloyham € 18
Vitello Tonato  € 18
Ravioli met erwt en munt, kort gebakken groene asperges en Parmezaan € 18
Huisgerookte zalm met zure room, venkel en appelsien € 17

Hoofdgerechten

Huisgemaakte garnaalkroketten met salade en verse frietjes (3 stuks)  € 30
Vol-au-vent met salade en verse frietjes € 25
Varkenswangetjes Oudenaards bruin bier met verse frietjes en frisse salade of huisgemaakte appelmoes € 27
Pasta met pancetta, pittige tomatensaus en Parmezaan € 18
Ravioli met erwt en munt, kort gebakken groene asperges en Parmezaan € 22
Zeewolf met fijne groentjes, bisquesaus en natuuraardappelen € 33
Lamskoteletjes met tapenade van munt en pistache, groene asperges met spek en gebakken krieltjes € 36
Salade geitenkaas € 18
Salade van gegrilde witte asperges, kip en krieltjes € 24
Scampi diabolique met tagliolini € 24

Kindergerechten (Kinderen tot 12 jaar)

Kipfilet met appelmoes en frietjes € 12
Garnaalkroket (1 stuk) met salade en verse frietjes € 12
Pasta met bolognaisesaus € 12

Desserts

Vanille-ijs met verse chocoladesaus € 8
Warme appeltaart met ijs € 8
Flan karamel € 8

Zaal Eat@12